• ked. ápr 16th, 2024

Mindeközben Kínában csak most érte el a 100 ezret a járvány kezdete óta megfertőződtek száma! Valamit tudnak, csak eltitkolják?

Kínában alig van fertőzött
Kínában alig van fertőzött
Kínában alig van fertőzött

Kína népessége jelenleg 1,439,323,000, azaz majd másfél milliárd, de 2021.11.15-ig a hivatalos adatok szerint csak 98,315 kínai állampolgár fertőződött meg és 4,636 személy hunyt el!

Az alábbi fotókon a WORLDOMETERS adatait lehet látni. A John Hopkis is más formában, de ugyan ezeket az adatokat közli. a Grafikonon azt láthatjuk, hogy a kezdeti hirtelen emelkedés után, szinte nem is történik semmi! Ha ez valós, akkor más országok miért nem követik a Kínai példát? Mindig azt hallani: „mindenki meg fog fertőződni”! Kínára ez nem érvényes?

új fertőzések száma kínában
új fertőzések száma kínában
a covidhoz köthető halálesetek száma kínában
a covidhoz köthető halálesetek száma kínában
napi új covid fertőzések száma kínában
napi új covid fertőzések száma kínában

Most akkor el lehet kezdeni gyártani az elméleteket arról, ami Kínában történik, azaz nem történik, hiszen a hivatalos mérések első másfél hónapjában már több mint 80 ezer esetet regisztráltak, azóta meg szinte semmit! 2020 január 22-én 571 esettel indult a statisztika és már március 1-jén elérték a 80.026 esetszámot. Azóta lassan két év telt el és csak 18 ezer új esetet regisztráltak.

SZERINTED???

Persze a Kárpátok mélyén mindentől elvágva, a médiától, a kormányinfóktól, ahol friss forrásvizet isznak az emberek és tiszta levegőt szívnak be a tüdejükben, mint az alábbi filmben is láthat, ez elképzelhető, de nem Kínában, ahol a nagyvárosok levegőjére ez nem mondható hogy tiszta és hát megesznek ott mindeféle tücsköt, bogarat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük