Boglárka Vendégház Gyimesközéplok

Ár (fő/éj) 4000 Ft
Város Gyimesközéplok
Típus Vendégház
Szobák 8 db
Fürdőszobák 4 db
Wifi Igen
Parkoló Igen
Előleg Nincs

Leírás

A szállás pünkösdre foglalt!

Szeretettel köszöntjük a Keleti-Kárpátok csodálatos vidékén, az ezeréves határ közelében, a Gyimes szorosban!

A Boglárka vendégház festői környezetben, Gyimesközéplok közelében, Hidegségpatakán fekszik. 2-3-4 fős szobáinkban egyéni utazók, párok, családok, és csoportban érkezők egyaránt kényelmesen elférnek. Vendégházunkban 4 zuhany és 4 wc található.

2 csángó tájjellegű szobánk, eredeti gyimesi berendezésű étkezőnk kellemes hangulatú belvilágot teremtenek.

A környéken helyismereti túrákat szervezünk (ezeréves határ, Naskalat stb.) Erdei kirándulásainkon szakértő segítségével ismerheti meg a helyi gyógyfüveket, és a Gyimesre jellemző speciális növényeket. Csíkban gyógyfürdő és mofetta található, Gyimesben lehetőség van szekerezésre, lovaglásra. Az iskolás csoportokat erdei iskolánkban egyéni programokkal, kézműves foglalkozásokkal várjuk. Az érdeklődők megismerhetik a helyi népszokásokat, a népzenét, a csángó magyarok életvitelét, betekintést nyerhetnek mindennapjaikba.

Gazdag kultúrájával, csodálatos tájaival, számos történelmi emlékhelyével a Gyimes völgye az egyik legszebb erdélyi táj, amely sokféle kikapcsolódási lehetőséget kínál a pihenni vágyóknak. Kérjük tekintse meg szobáinkat és szolgáltatásainkat, tegyen virtuális túrát a környéken, ismerje meg a csángó magyarok sajátos, egyedülálló világát! A csángó népzene és népi kultúra rajongói ismerkedhetnek a helyi népszokásokkal, népzenével és néptánccal. A természet kedvelői betekintést nyerhetnek a gyógyfüvek, gombák, tájjellegű növények világába. Célunk, hogy minél többen megismerhessék ezt a gyönyörű tájat, a gyimesi csángó kultúrát, és a hagyományokat megőrizve továbbadhassuk mindannyiunk örökségét a következő nemzedékek számára.

Bízunk benne, hogy hamarosan vendégünkként köszönthetjük, és a nálunk töltött napok igazi felüdülést, kikapcsolódást jelentenek Ön és családja számára!

Szolgáltatások: Zárt parkoló; Kert, udvar vagy zöldövezet; 24 órás recepció vagy kulcsátvételi lehetőség; Törölköző- és ágyneműcsere; Szekerezés /szállás ára nem tartalmazza/; Ingyenes wifi; Felszerelt konyha.


Felszereltség

  • Parkolás
  • Internet
  • Kert

Megnevezés Kedvezmény
Kedvezmény gyerekeknek 10 éves korig 50%
Csoportos kedvezmény 20 fő felett 10%