Ár (fő/éj) 4000 Ft
Város Szentendre
Típus Vendégház
Minimum 2 fő
Szobák 3 db
Fürdőszobák 1 db
Wifi Igen
Parkoló Igen
Előleg 20%

Leírás

Dunakanyar egyik legszebb városa SZENTENDRE! Várom Önöket családi házunk tetőterében lévő szobáinkba! Szép udvarunk van és itt lehet parkolni az autókkal.

Kicsiket és nagyokat nagyszülőket unokákkal és fiatalokat is szeretettel látunk! Segítünk amiben csak lehet. Programokat is tudunk szervezni, szentendrei teátrumra jegyeket tudok szerezni ahogyan a vendég szeretné!

Szentendrén van a SKANZEN és sz utcánk végén van a buszmegálló és onnan megy a busz a Skanzenbe! Érdemes megnézni! A városban sok múzeum és étterem kávézó van, kellemesen el lehet tölteni a napot

A Panni Pihenőház 3 szobából áll és minden szoba 2-2-3 ágyas (egy szoba pótágyazható). Egy nagy közös fürdőszoba van, wc -vel együtt,ami igen tágas és világos. A szobákban van TV, wifi, hűtőszekrény , kávéfőző, teafőző, mikró, hajszárító, tányérok és evőeszközök! Ágyhuzatról természetesen én gondoskodom meg törölközőről is!

4000.-Ft/fő/éj az árunk ,gyerekekre 50%-os kedvezményt adunk! Hozzánk egy éjszakára is lehet jönni! Mindenkit várunk. Próbálja ki! Idegenforgalmi adót mindenkinek kell fizetni 420.-Ft/fő/éj

VÁRJUK a PANNI PIHENŐHÁZBA!!!!

2019 Jan 1-től VÁLTOZOTT AZ ÁRUNK!


Felszereltség

  • Parkolás
  • Internet
  • Fűtés
  • Gyermekágy
  • Kert

Megnevezés Kedvezmény
Kedvezmény gyerekeknek (10 év alatt) 50%