Tücsöktanya Vendégház Kétvölgy

Ár (fő/éj) 5400 Ft
Város Kétvölgy
Típus Apartman
Minimum 5 fő
Szobák 5 db
Fürdőszobák 5 db
Wifi Igen
Parkoló Igen
Előleg 30%

Leírás

Vas megye nyugati csücskében található Vendvidékről általában ritkábban esik szó, mint magáról az Őrségről. A vend tájból áradó nyugalom és csend, a dimbes-dombos vidék, a hegyvidéki klíma üde rétjei, változatos színvilágú erdői, a kristálytiszta vizű források és patakok lágyan megérintő világot tárnak elénk. Vendégházunk ennek a tájnak a szívében a szlovén határ mentén megbúvó Kétvölgy nevű falucskában egy völgy aljában található meg.

Szeretettel várjuk Önt egész évben falusi házunk 4 és 5 személyes lakrészeiben, valamint 4 és 5 ágyas családi szobáiban. Felszerelt konyhák, tágas nappali, könyvtár, kényelmes vendégszobák, szobánként saját fürdőszoba, szabadtéri főzési, sütési lehetőség, wellness, masszázs, kijelölt túraútvonalak, a közelben termálfürdők, tavi fürdési, horgászási lehetőség teszi kellemessé a kikapcsolódást.

A VENDÉGHÁZ egy L alakú, tetőtér beépítéses épület. Földszintjén található a tulajdonosok lakórésze, valamint külön bejárattal itt lehet bejutni a vendégrészbe is. A vendégeink rendelkezésére áll egy földszinti 3+2 személyes apartman (egy 3 ágyas hálószoba, fürdő, felszerelt konyha, étkező, ennek egyik részében kihúzható 2 személyes pótágy), egy tetőtéri 5 személyes apartman (egy 3 ágyas és egy 2 ágyas hálószoba, fürdő, felszerelt konyha, étkező), egy tetőtéri 5 ágyas családi szoba és egy tetőtéri 4 ágyas családi szoba, előterükben közös felszerelt konyha, étkező. Ezenkívül egy földszinti könyvtár és olvasószoba is vendégeink kényelmét szolgálja.

A vendégházhoz tartozó 4 hektáros területen rétek és erdők váltogatják egymást, így egy rövid sétát a tiszta szubalpin klímájú levegőn már rögtön a megérkezés után lehet tenni. A környék a szállástól kiindulva csillagtúra keretében bejárható, feltérképezhető. Mehetnek gyalog, kerékpáron, autóval, a célba érést kijelölt turistautak, jó minőségi autóutak biztosítják. A környéken sok a műemlék, a templom, a harangláb, az Őrségben fazekasok, kézművesek dolgoznak, megkóstolható a kecskesajt, de található termál- és gyógyfürdő is, vagy a bátrabbak valamelyik tóban is megmártózhatnak. Télen a vendégház a síelni vágyók olcsó, hazai szálláshelye, ahonnan könnyen elérhetők Magyarország, Ausztria, Szlovénia kedvelt sípályái, havas kirándulóhelyei, termál- és gyógyfürdői.

Szolgáltatások: Ingyenes internet; Zárt parkoló; Kert, udvar vagy zöldövezet; Felszerelt konyha; 24 órás recepció vagy kulcsátvételi lehetőség; TV a társalgóban; Törölköző- és ágyneműcsere; Központi fűtés.


Felszereltség

  • Parkolás
  • Internet
  • Fűtés
  • Játszótér
  • Gyermekágy
  • Kert
  • Kerti sütés
  • Üst
  • Állatbarát

ÁRAK ÉS KEDVEZMÉNYEK

Megnevezés Ár
1 x Négyszemélyes családi szoba (4 egyszemélyes ágy, saját fürdő), szoba ára/éj 21600 Ft
1 x Apartman 5 fő részére (1 háló, 1 fürdő, étkező), apartman ára/éj 27000 Ft
1 x Apartman 5 fő részére (2 háló, 1 fürdő), apartman ára/éj 27000 Ft
1 x Ötszemélyes családi szoba (5 egyszemélyes ágy, saját fürdő), szoba ára/éj 27000 Ft
Megnevezés Kedvezmény
Kedvezmény gyerekeknek (14 év alatt) 20%
Kedvezmény csoportoknak (14 fő felett) 10%